Email: info@moerlandgrondverzet.nl
Bel Ons: +31 6 577 122 71

Transport

Moerland Knijperwagen

Knijperwagen

Een knijperwagen is een multifunctioneel voertuig dat wordt gebruikt voor het laden, transporteren en lossen van verschillende materialen, zoals puin, grond en bouwafval. Met zijn krachtige knijperarm kan het snel en efficiënt grote hoeveelheden materiaal oppakken en verplaatsen op bouwplaatsen en in stedelijke omgevingen. Knijperwagens worden vaak ingezet bij sloopwerkzaamheden, afvalverwijdering en algemene logistieke taken in de bouwsector.

Moerland Haakarm

Haakarm

Een haakarmvoertuig is een flexibele transportoplossing voor efficiënt laden, vervoeren en lossen van diverse afvalcontainers. Met zijn verstelbare hydraulische haaksysteem kan het voertuig snel en veilig containers oppikken en afleveren op verschillende locaties zoals bouwplaatsen, afvalverwerkingsinstallaties en recyclingcentra. Haakarmvoertuigen spelen een cruciale rol in de afvalverwijderingsindustrie en bieden een kosteneffectieve oplossing voor afvalbeheer.

Moerland Kieptrailer V3

Kieptrailer

Kieptrailers zijn veelzijdige vrachtwagens die worden gebruikt voor het vervoeren en kiepen van verschillende soorten ladingen, zoals zand, grind en bouwmaterialen. Ze zijn uitgerust met een hydraulisch systeem waarmee de laadbak eenvoudig kan worden gekanteld om de lading te lossen op de plaats van bestemming. Door hun efficiëntie en manoeuvreerbaarheid zijn kieptrailers onmisbaar in de bouw-, landbouw- en transportindustrieën.

Moerland Dieplader

Dieplader

Diepladers zijn speciale vrachtwagens ontworpen voor grote, zware ladingen zoals bouwmachines, industriële apparatuur en zware voertuigen. Ze hebben een laag profiel en verlaagd laadplatform, waardoor hoge ladingen eenvoudiger kunnen worden vervoerd zonder de wettelijke hoogtelimieten te overschrijden. Diepladers worden vaak gebruikt in de bouw-, mijnbouw- en transportindustrieën voor het veilig en efficiënt verplaatsen van omvangrijke ladingen over lange afstanden.